Vacatures en Stage

De DG Groep zoekt een Junior Adviseur Civiele Techniek

De DG Groep is een middelgroot adviesbureau voor de openbare ruimte.
Kwaliteit, creativiteit en advies op maat staan bij ons voorop. Wij dragen graag bij aan een inspirerende en functionerende buitenruimte. Daarom bestrijken onze  projecten vanaf de ontwerptafel  tot aan het beheer van de buitenruimte met gebruik van innovatieve geo informatie oplossingen. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk overheden (gemeentelijk, provinciaal  en rijk), landschapsarchitecten, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen.

Het integrale beheer van de buitenruimte is een complex samenspel van belangen en relaties.  Een succesvol beheer van de buitenruimte begint met het in kaart brengen van alle informatie over de te beheren objecten (assets). Op dat vlak ondersteunen wij beheersorganisaties zoals gemeenten, provincies maar ook aannemers. Daarvoor leveren wij de door ons zelfontwikkelde software gisib: Een GIS-georiënteerde applicatie, waarmee het integrale beheer van de buitenruimte ondersteund kan worden.

Als junior Adviseur werk je samen met een ervaren adviseur. Je werkt mee aan het gehele project van begin tot eind om zo alle kennis op te bouwen voor de groei naar adviseur en eigen projecten. De projecten waaraan je werkt zijn breed. De functie van junior adviseur biedt vele kansen en uitdagingen.

Inhoud functie:

  • Het onder begeleiding  uitvoeren van projecten op gebied van weg-, riool en/of kunstwerkenbeheer en beheer van de openbare ruimte in het algemeen;
  • Het inhoudelijk adviseren van opdrachtgevers;
  • Overleg met en rapportage aan opdrachtgevers;
  • Meedenken over uitbreiding/ontwikkeling van producten op dit gebied;
  • Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers.

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol herken je jezelf in onderstaand profiel:

  • Voltooide Academische of HBO-opleiding / Academisch werk- en denkniveau bij voorkeur Civiele techniek;
  • Goede mondelinge- en schriftelijke communicatie vaardigheden;
  • Flexibele, ondernemende instelling;
  • Enthousiast en leergierig.

Standplaats: Woerden, 5 minuten lopen van NS station.
Uren: 32-40 uur/week.
Aard dienstverband: jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren kan door je motivatiebrief voorzien van cv te sturen naar  kdiederiks@dggroep.nl. Meer informatie over de functie kun je opvragen bij Karin Diederiks via 0172 213460. 

 

De DG Groep zoekt stagiairs en stagiaires

Op zoek naar een leuk, gezellig, breed georiënteerd, maar niet al te groot  bureau om je stage te lopen? Dan ben je bij DG Groep aan het juiste adres.

Wij zijn een ingenieursbureau dat een breed scala van diensten en producten voor de buitenruimte biedt door integratie van expertise vanuit verschillende hoeken: planuitwerking, beheer, beleid, informatisering en automatisering. Deze combinatie biedt meerwaarde aan onze klanten. Daarnaast onderscheiden wij ons door het leveren van maatwerk.

DG Groep biedt je graag de mogelijkheid om kennis te maken met de diverse vraagstukken die bij onze klanten leven. Dus ben jij van de kwaliteit, het blijven opdoen van nieuwe kennis en heb je een gezonde dosis nieuwsgierigheid? Dan nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan en gezamenlijk te kijken wat wij voor jou en jij voor ons kunt betekenen.

Bel daarom gerust met Marlien van de Ven – Beheer en  Beleid  (0172-235606), Karin Diederiks – Geo en Civiele techniek  (0172-235618) of Gabriel Geluk – Planuitwerking  (0172-235607) om een afspraak te maken!

Ons kantoor is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Woerden is ca. 5 minuten lopen naar het kantoor aan de Helsinkilaan 6b te Woerden.