Vacatures en Stage

Werkvoorbereider/bestekschrijver

We zijn op zoek naar een werkvoorbereider/bestekschrijver. Kom jij ons team Beheer en Beleid versterken?

Wat ga jij doen als werkvoorbereider/bestekschrijver ‘groen’?
In samenwerking met collega’s werk je in brede zin aan projecten van onze opdrachtgevers. Bij een #onderhoudsbestek bijvoorbeeld werk je aan alle facetten zoals tekeningen, werkomschrijvingen, beplantingsplannen, ramingen en begrotingen.

Wat zoeken wij?
Een fijne collega die graag en accuraat kan samenwerken. Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting cultuurtechniek, eventueel aangevuld met cursussen. Je hebt 5 – 10 jaar ervaring als werkvoorbereider/bestekschrijver bij een gemeente of adviesbureau en beschikt over plantenkennis, kennis van RAW, EMVI en aanbestedingen. Je kunt werken met de belangrijkste tekensystemen en SKK-systematiek.

Wat krijg je daarvoor terug?
· een sympathieke, collegiale en inspirerende werksfeer
· een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring
· reiskostenvergoeding en pensioenopbouw
· flexibele werktijden zodat er een goede balans is tussen werk en privé.

Wil je meer weten?       
Bel Marga Alferink (afdelingshoofd Beheer en Beleid – 06 868 227 59) of Marlien van de Ven (senior projectleider – 06456 540 59 ). Solliciteren kan via malferink@dggroep.nl 

De DG Groep zoekt stagiairs 

Op zoek naar een leuk, gezellig, breed georiënteerd, maar niet al te groot  bureau om je stage te lopen? Dan ben je bij DG Groep aan het juiste adres.

Wij zijn een ingenieursbureau dat een breed scala van diensten en producten voor de buitenruimte biedt door integratie van expertise vanuit verschillende hoeken: beheer, beleid, informatisering en automatisering. Deze combinatie biedt meerwaarde aan onze klanten. Daarnaast onderscheiden wij ons door het leveren van maatwerk.

DG Groep biedt je graag de mogelijkheid om kennis te maken met de diverse vraagstukken die bij onze klanten leven. Dus ben jij van de kwaliteit, het blijven opdoen van nieuwe kennis en heb je een gezonde dosis nieuwsgierigheid? Dan nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan en gezamenlijk te kijken wat wij voor jou en jij voor ons kunt betekenen. 

Bel met Marga Alferink – Beheer en  Beleid  (06 868 227 59) of Karin Diederiks – Geo en Civiele techniek  (0172-235618) om een afspraak te maken!

Stage Management Buitenruimte (Tuin en Landschapsinrichting)
Voor studenten aan de Hogeschool Van Hall Larenstein hebben we een mooie stageopdracht bij het team Beheer en Beleid.  De ontwikkeling van een catalogus met omvormingen in het kader van klimaatadapatatie en biodiversiteit. Je brengt de mogelijkheden in kaart en berekent de aanleg en beheerkosten. De catalogus gaan we gebruiken bij het ontwikkelen van beheerplannen en opzetten van onderhoudsbestekken. 

Ons kantoor is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Woerden is het ca. 5 minuten lopen naar het kantoor aan de Helsinkilaan 6b te Woerden.