Vacatures en Stage

De DG Groep zoekt stagiairs en stagiaires

Op zoek naar een leuk, gezellig, breed georiënteerd, maar niet al te groot  bureau om je stage te lopen? Dan ben je bij DG Groep aan het juiste adres.

Wij zijn een ingenieursbureau dat een breed scala van diensten en producten voor de buitenruimte biedt door integratie van expertise vanuit verschillende hoeken: planuitwerking, beheer, beleid, informatisering en automatisering. Deze combinatie biedt meerwaarde aan onze klanten. Daarnaast onderscheiden wij ons door het leveren van maatwerk.

DG Groep biedt je graag de mogelijkheid om kennis te maken met de diverse vraagstukken die bij onze klanten leven. Dus ben jij van de kwaliteit, het blijven opdoen van nieuwe kennis en heb je een gezonde dosis nieuwsgierigheid? Dan nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan en gezamenlijk te kijken wat wij voor jou en jij voor ons kunt betekenen.

Bel daarom gerust met Marlien van de Ven – Beheer en  Beleid  (0172-235606), Karin Diederiks – Geo en Civiele techniek  (0172-235618) of Gabriel Geluk – Planuitwerking  (0172-235607) om een afspraak te maken!

Ons kantoor is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Woerden is ca. 5 minuten lopen naar het kantoor aan de Helsinkilaan 6b te Woerden.